Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Az Oakley egy Bob Marley-dallal tiszteleg a sport előtt.

Az Oakley egy Bob Marley-dallal tiszteleg a sport előtt.

A One Love feldolgozásának célja, hogy a sport ünneplésével reményt keltsen, pozitivitást sugalljon és erőt adjon a bizonytalan időkben.

Az Oakley® idei kampánya a sport szeretetéről szól, és ennek részeként a márka bemutatja Bob Marley ikonikus dalának, a One Love-nak feldolgozását, melynek célja, hogy a sport ünneplésével reményt keltsen és erőt adjon a bizonytalan időkben.

Bob Marley egyik legismertebb száma, a One Love egységre szólított fel 1965-ös megjelenésekor, üzenete pedig 55 évvel később is megállja a helyét. Az Oakley feldolgozása megőrizte az eredeti verzió felemelő refrénjét és akkordjait, de frissítette a versszakok szövegeit, hogy meghódítsa a kortárs közönséget is. A szám előadásával az amerikai születésű, brit-jamaicai énekes-dalszerzőt, Celeste-et bízták meg, aki könnyedén közvetíti az üzenetet érzelmekkel teli hangjával. Celeste nemrég nyerte el a 2020-as brit Rising Star Awardot, a BBC Music Sound of 2020 listáján pedig a legjobb új brit előadóként került be a köztudatba.

Az átdolgozott versszakokat az Oakley sportolói, köztük Diamond DeShields kosárlabda-játékos, Ryan Sheckler gördeszkás, Oksana Masters evezős paraolimpikon, Caroline Buchanan kerékpáros és Ítalo Ferreira szörfös írták. A szám újraértelmezése a klasszikus verziót egy modern kori romantikus történetté alakítja, amelyet a videóklip a sport iránti szenvedély és az eltökéltség bemutatásával újabb szintre emel.

 

„A sport képes érzelmeket kelteni, akár űzzük, akár nézzük” – emeli ki Ben Goss, az Oakley globális marketingigazgatója. „A világ jelenleg egy törékeny hely. Azt reméljük, hogy pozitív hatással lehetünk a közösségre ezekben a bizonytalan időkben azáltal, hogy megosztjuk, mi hajt bennünket és sportolóinkat, és másoknak is átadjuk a sport szeretetét.”

„A sport, főleg a futball, édesapám második nagy szerelme volt a zene után, és óriási örömet szerzett neki élete során” – hangsúlyozza Ziggy Marley, Bob Marley legidősebb fia. „A világnak hatalmas szüksége van most a szeretetre, így nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk az Oakley-val a One Love csodálatos újraértelmezésén, hogy egy új generációnak is felhívjuk a figyelmét arra, amire jelenleg a legnagyobb szükség van.” 

Oakley napszemüveg kollekciónkat itt találod.
 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír blog