Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Cazal

2019-től cégünk, a Gerber Optika Kft. végzi a Cazal márka hivatalos magyarországi forgalmazását! A 2-3 hetes szállítási idő csupán tájékoztatás jellegű!

A CAZAL Legends a 80-as években gyártott CAZAL szemüvegek gyűjteménye. Amikor a nagy CAZAL rajongó Usher még éppen csak járni kezdett, Cari Zalloni már javában tervezte a rappereknek szánt stílusteremtő CAZAL napszemüvegeit, megalkotva egy olyan kultuszt, amely a mai napig hatással van a New York-i hip-hop kultúrára.

Az igazi áttörés a 1982-ben elindított a CAZAL 607 ikonikus dizájnja jelentette, amit az első rajongók csak „Cazzy” -nak hívtak, manapság pedig „Run-DMC szemüvegnek” neveznek. A masszív műanyag keret a rapperek és a táncosok stílusává, egyfajta státuszszimbólumává vált. A merész formatervezés, az a kellemes extravagancia olyan időtálló megjelenést hozott létre, amely azóta sem veszített fényéből. A küllemen kívül természetesen fontos szerepet kap az anyagminőség is, a „Made In Germany” gyártás tökéletes passzol a márka egyéniségéhez, felhelyezve a CAZAL-t a luxus napszemüvegek felső polcára.

Manapság Bronxban legalább annyi CAZAL Legends szemüveget lát az ember, mint a magazinokban. Sőt, egyre gyakrabban kerül elő filmekben, klipekben is, valamint sztárok, zenészeken is sokszor látni. Jay Z-től, Rick Ross-tól Lady Gaga-n keresztül Brad Pitt-ig egy valamiben egyetértenek azon kívül, hogy imádják a különleges, unisex szemüvegeket: aki egyszer átéli a Cazal életérzést az örökre rabja marad a márkának.

 A CAZAL minden új ikonikus szemüvegével megerősíti rajongóiban, hogy a kultusz mindig kultusz marad, a vintage érzés pedig örök, és persze a legenda sosem hal meg!

Rendezés: