Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

A legendák örökké élnek!

A legendák örökké élnek!

 

Amikor a nagy CAZAL rajongó Usher még éppen csak járni kezdett, Cari Zalloni már javában tervezte a rappereknek szánt stílusteremtő CAZAL napszemüvegeit, megalkotva egy olyan kultuszt, amely a mai napig hatással van a New York-i hip-hop kultúrára, továbbá az egész világra. 

A márka életében az igazi áttörés a 1982-ben elindított a CAZAL 607 ikonikus dizájnja jelentette, amit az első rajongók csak „Cazzy” -nak hívtak, manapság pedig „Run-DMC szemüvegnek” neveznek. A masszív műanyag keret a rapperek és a táncosok stílusává, egyfajta státuszszimbólumává vált. A merész formatervezés, az a kellemes extravagancia olyan időtálló megjelenést hozott létre, amely azóta sem veszített fényéből. A küllemen kívül természetesen fontos szerepet kap az anyagminőség is, a „Made In Germany” kivitelezés tökéletes passzol a márka egyéniségéhez, felhelyezve a CAZAL-t a luxus szemüvegek felső polcára.

Manapság Bronxban legalább annyi CAZAL Legends szemüveget lát az ember, mint a magazinokban. Sőt, egyre gyakrabban kerül elő filmekben, klipekben is, valamint sztárok, zenészeken is sokszor látni. Jay Z-től, Rick Ross-tól Lady Gaga-n keresztül Brad Pitt-ig egy valamiben egyetértenek azon kívül, hogy imádják a különleges, exkluzív szemüvegeket: egy CAZAL Legends szemüveg a leghűségesebb társ a mindennapokban, jóban, rosszban egyaránt.

                                                                                                                                                  Ben Kingsley - Cazal 858

                                                                                                                                                  Donnie Brasco - Cazal 968

                                                                                                                                                  RocknRolla- Cazal 856

A CAZAL minden új ikonikus szemüvegével megerősíti rajongóiban, hogy a kultusz mindig kultusz marad, a vintage érzet pedig örök, és persze a legenda sosem hal meg!

2019-től cégünk a Gerber Optika Kft. végzi a Cazal szemüvegek hivatalos magyarországi forgalmazását. Cazal napszemüveget rendelésre közvetlenül a gyártótól 2-3 hetes szállítással tudunk biztosítani, illetve néhány modellt raktáron is tartunk. Ha egyedi megjelenést szeretnél, amely egyszerre divatos és végletekig merész, akkor a CAZAL napszemüveget neked alkották! 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog