Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Milyen napszemüveg áll jól? 2. rész - Nőknek

Milyen napszemüveg áll jól? 2. rész - Nőknek

A megfelelő napszemüveg kiválasztásához leginkább türelemre van szükség, hiszen óriási a választék. Ebben a blog bejegyzésben összeszedtünk néhány hasznos információt, ami megkönnyítheti a választást, nekünk nőknek.

A napszemüveg kiválasztásánál sok tényező játszik szerepet: az ár, az öltözködési stílus, mellyel a szemüvegnek harmonizálnia kell, hogy odavonzza-e mások tekintetét, vagy inkább vonzó, de ne feltűnő legyen. Mindez ízlés kérdése. Az egyéni kívánságok mellett azonban az is döntő, hogy a szemüveg passzoljon az archoz. Egy jó napszemüveg ugyanis attraktívvá teszi viselőjét, míg a rossz pont az ellenkezőjét váltja ki. Webshopunkban biztosan megtalálod a számodra megfelelő napszemüveget!

Ovális arcom van

Az ovális arc az a legideálisabb arcforma, amihez a legtöbb fazon passzol, tehát szinte az összes szemüveget megéri felpróbálni, hisz bármelyik jól állhat. A szögletes, téglalap alakú keretek optikailag szélesítik az arcot, míg a felfelé ívelő formák kiemelik az arccsontot. Érdemes elkerülni a nagyon kicsi vagy a nagyon széles, az arcon túlnyúló szemüveget. Többnyire rá irigykedik mindenki, mert “szemüveg-arca van”, amin bármi jól mutat. Javasolt napszemüveg formák: kerek, cat-eye, szögletes, pilóta, ovális, pillangó.

 

Szögletes arcom van

A szögletes arcra jellemző a csontosabb kiugró vonások, amiket a kerekebb, ívelt, ovális keretek tudnak lágyítani. Optikailag nyújtható az arc formája magasabban ülő lencsékkel, híddal, vagy szárakkal. Az ovális és pilóta formák állnak neki a legjobban. A vékonyabb keretek valamelyest finomíthatják a vonásokat, tompíthatják a szögletes éleket. Mindenképpen nagyobb méretű napszemüveget érdemes hordani, a keskeny, vagy szögletes fazon nem túl szerencsés választás. A tuti kombináció a nagyobb ovális lencse vékony fém kerettel. Javasolt napszemüveg formák: kerek, cat-eye, pilóta, ovális, pillangó, wrap.

 

Kerek arcom van

A kerek női arcot nőies, lágy vonások jellemzik. Az arc magassága és szélessége nagyjából azonos. A cél mindenképpen az, hogy optikailag kicsit megnyújtsuk, amit leginkább egy geometrikus formájú kerettel tudunk. A téglalap alakú és a wayfarer stílusú napszemüvegek hosszabbnak és keskenyebbnek mutathatják az arcot. Javasolt napszemüveg formák: cat-eye , téglalap, pilóta, ovális, wayfarer, wrap, kerek.

 

Szív alakú arcom van

A szív alakú arcot széles homlok, magas arccsont és keskeny áll jellemzi. Rendkívül nőies forma, sokféle fazonú napszemüveg jól áll neki. Érdemes világos lencséjű, vagy keretű napszemüveget választani. Azok a keretek a legelőnyösebbek amelyek kiegyensúlyozzák az arc felső és alsó arányai. Bár a keskenyebb szemüvegek is jól fognak állni, nem árt, ha a keret eléri az arc legszélesebb pontját. Javasolt napszemüveg formák: cat-eye, pilóta, kerek, keret nélküli, félkeretes, pillangó.

Női, illetve unisex napszemüveg kínálatunkat itt találod!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog