Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Télen se hunyorogj! Viselj bátran napszemüveget februárban is!

Télen se hunyorogj! Viselj bátran napszemüveget februárban is!

A napszemüveg csak nyáron hordasz? Rosszul teszed, ugyanis télen is legalább olyan fontos, hogy védjük szemünket, mint a nyári hónapokban, az UV-sugárzás ugyanis télen sem alszik.

Nyáron szinte kötelező kiegészítő a napszemüveg, de mi a helyzet télen? Sokan csak öltözékük kiegészítőjeként viselik, hogy divatossá varázsolja megjelenésüket, figyelmen kívül hagyva a lencsék minőségét. Télen pedig eszükbe sem jut hordani, holott szemünk fényét különösen ezekben a hónapokban szükséges megfelelő lencsével védeni, ugyanis a káros UV-sugárzás a téli hónapok során veszélyesebb, mint nyáron.

A nyári hónapokban a zöldfelületek a fény mindössze 6%-át verik vissza, míg a hó esetében ez az érték 95% körüli, amitől könnyen a hóvakság áldozatai is lehetünk. Ezért olyan napszemüveget célszerű választani, amely az év minden szakaszában megállja a helyét az UV sugárzás ellen, elkerülve a szemgyulladást, vagy a még súlyosabb szövődményeket.

Viselj télen is minőségi napszemüveget, találd meg a megfelelőt webáruházunkban!

Tartalomhoz tartozó címkék: blog