Termékek Menü
0
+36 74 565 236

Garancia, elállás

Garancia

Termékeinkre 2 év szavatossági idő jár. Meghibásodás esetén üzleteink bármelyikében személyesen vagy telefonon tájékoztatják a teendőkről.

A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra, ezért kérjük figyelmesen olvassa el a használati útmutatót!

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül a vevőnek indoklás nélkül joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a Gerber Optika Kft. köteles a termékért kifizetett teljes összeget (vételár és eredeti kiszállítási költség) visszatéríteni a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő 14 napon belül.

Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban lásd:

A távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet

(http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor)

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló

45/2014. (II.26.) Korm.rendelet

(http://njt.hu/cgi_bin/njt_doc.cgi?docid=167547.260043)

 

Elállási jog gyakorlásának menete

Amennyiben elállási jogával kíván élni, azt írásban ( levélben, e-mailben vagy faxon) teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási jogával a termék kézhezvételétől számított 14. nap végéig tartó időtartamon belül élhet.

A megrendelt terméket juttassa vissza cégünk címére. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket ne utánvéttel küldje vissza! Az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatásának költsége is vevőt terheli!

A nem rendeltetésszerű használatból eredő károk megfizetése is vásárlót terheli. A termék visszaküldést követő 14 napon belül a kifizetett teljes összeget (vételár és eredeti kiszállítási költség) a megadott számlaszámra visszautaljuk.