Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320
Itt jársz: Kezdőlap >

Bolon

Bolon

Divatos, elegáns, modern, életstílus.

Klasszikus stílusok modernizálva, minden egyes Bolon szemüveg egyedire szabva. Szemüvegei a prémium anyaghasználatnak köszönhetően ultra könnyűek és rendkívül kényelmesek, keretei pedig a legtöbb embernek jól állnak stílusától függetlenül. A Bolon szemüvegek tökéletes kombinációja különleges dizájnnak és a magas minőségnek kiváló árérték aránnyal.

 „Azt hiszem, fontos, hogy olyan márkákkal dolgozzunk, amelyek kiállnak valami mellett, és úgy gondolom a BOLON márka ilyen, ahol tiszteletben tartják a sokszínűséget, az egyéniség fontosságát. Rengeteg különböző stílus létezik, olyan sok mindenből választhatunk, a Bolon kollekciójában pedig minden megtalálható, amire csak vágyunk. Úgy vélem, hogy a Bolon azt szeretné elérni, hogy az ember képes legyen saját stílusát kifejezni, a Bolon szemüvegek pedig megadják ezt a lehetőséget. Hiszen csak az számít, hogy önmagad légy! "

Hailey Bieber

Rendezés: