Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Újdonságok a Ray-Ban-től!

Újdonságok a Ray-Ban-től!

Bemutatkozik a Blaze kollekció, mókás Liteforce kampány indult, újabb katona modellel bővült a paletta.

Az új Blaze kollekció

A kultikus Blaze kollekció megújult kiadásban tért vissza! A jellegzetes, lapos lencsék egyedi keretekkel párosulnak, melyek színvilágukban a 80-as évek stílusához nyúlnak vissza. Klasszikus formái viselőjének egy időtálló ikonikus stílust kölcsönöz, miközben merészséget sugall, jövőbe tekint.---> Vedd meg most!

 

Liteforce kampány

A Ray-Ban saját fejlesztésű innovatív anyaga a Liteforce kollekciójában tért vissza. A vagány, fiatalos közönségnek szóló modellek kapcsán a márka egy önálló internetes kampányba kezdett, ami a mozis randik világát ironizálja. A kollekció a felszabadult kikapcsolódást szól, ultra könnyű, ellenben ultra erős, garantáltan party biztos! Minek az a sok stressz, vedd könnyedén az életet! Ebben tuti partnered lesz egy csúcs szuper Liteforce napszemüveg! ---> Vedd meg most!

 

Az ezredes a csatába áll

A Ray-Ban új, Colonel névre hallgató napszemüvegje csatlakozott a katonai modellek már-már népes családjához a General, Marshal mellé. A modernizált militarys külső dupla hidat kapott a négyszögletes, határozott forma mellé. Vibráló színek, Top Gun-os és egy leheletnyi rocksztáros beütés, amit nagyon komolyan kell venni. Vagy mégsem? ---> Vedd meg most!

 

Kacsintással és mosollyal élni az életet, az ezredes legyen veled!

 

Tartalomhoz tartozó címkék: blog