Honlapunk azért használ cookie-kat, hogy fokozza az Ön számára nyújtott élményt. Honlapunk használatának folytatásával hozzájárul a cookie-k használatához. Adatvédelmi nyilatkozat. Értem
Termékek Menü
+36 30 473 5320

Így tisztítsd a napszemüveged!

Így tisztítsd a napszemüveged!

Kedvenc napszemüveged is igényli a törődést, és akármennyire is drága volt, előbb utóbb tönkre fog menni, ha nem megfelelően használod.

Ápolni kell, tisztítani és persze normálisan tárolni, viselni, mert a lencse könnyen megkarcolódik, felhólyagosodhat, szára elpattanhat, ezen esetekben a garancia pedig nem lesz érvényesíthető.

 

Mit ne csinálj!

  • Ne töröld a pólódba, főleg szárazon! Kerüld a zsebkendőt, meg a mindent elnyelő Szilviát!
  • Ne érje fizikai behatás a lencséket tisztításnál!
  • Ne használj alkohol tartalmú tisztítószert!
  • Ne fektesd a szemüveget lencsékkel lefelé, illetve ne tárold durva, kemény felületen!
  • Ne csak az egyik száránál fogva vedd le a napszemüveget mert elferdülhet!

Tisztítás:

Öblítsd le a szemüveget folyó, langyos víz alatt, hogy a kemény, karcolásokat okozó porszemektől megtisztuljanak a lencsék. Ezután szemüvegtisztító folyadékkal (vagy alkoholmentes ablaktisztító) tisztítsd meg, majd egy tiszta, puha törlővel (antisztatikus, mikroszálas, esetleg pamut-, vagy vászonkendő) töröld szárazra.

 

Tárolás, viselés:

Használj megfelelő méretű kemény tokot a tárolásához (általában ilyen jár a napszemüveg mellé), ha nincs, lehetőleg lencsével felfelé tárold. Próbáld meg minél kevesebb ideig pihentetni a fejeden, mivel ez a szárak kitágulását okozza, valamint elpattanhatnak a folyamatos feszüléstől.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog